Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Zwembad de Barlage in Vlagtwedde

Specialismen

Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Houtrotsanering Vervanging hang- en sluitwerk Beglazing

Oplossing

Zwembad de Barlage in Vlagtwedde moest een nieuwe uitstraling krijgen

Veiligheid

We hebben rolsteigers van een gecertificeerd bedrijf gehuurd en ingezet. Daarnaast maakten we gebruik van gekeurde gelaatsmaskers tijdens het binnenschilderwerk.

Opdrachtgever gemeente Westerwolde vond dat het tijd was om zwembad de Barlage in Vlagtwedde een nieuwe uitstraling te geven. Daar mocht Beikes Schilderswacht mee aan de slag.

Vervangen van beglazing
We hebben de bestaande beglazing van Zwembad De Barlage vervangen door hoogwaardige Hr++ 2-zijdig gelaagde veiligheidsbeglazing, waardoor de veiligheid en isolatie van het gebouw zijn verbeterd. Bovendien hebben we lekke beglazing vervangen door Hr++ beglazing om de energie-efficiëntie van het zwembad te verhogen. Om de afwerking van de beglazing te verbeteren en de duurzaamheid te verhogen, hebben we hardhouten neuslatten geleverd en aangebracht op de onderdorpels van de ramen.

Vervanging van hang- en sluitwerk
Het hang- en sluitwerk van zowel de buitendeuren als de binnendeuren is vervangen door veilig hang- en sluitwerk met buitenkwaliteit onderdelen. Hierdoor is niet alleen de veiligheid van het zwembad verbeterd, maar ook de weerstand tegen roestvorming door chloordampen in het binnenzwembad.

Houtrotsanering en deelvervanging
We hebben uitgebreide houtrotsanering uitgevoerd en delen van het houtwerk binnen en buiten het zwembad vervangen om de structurele integriteit van het gebouw te waarborgen.

Volledige binnen en buitenschilderwerk
Het buitenschilderwerk van Zwembad De Barlage is volledig vernieuwd om bescherming te bieden tegen weersinvloeden en de esthetiek van het gebouw te verbeteren. Het binnenschilderwerk van het zwembadgedeelte is speciaal uitgevoerd met verf die bestand is tegen het binnenklimaat en chloordampen, waardoor de duurzaamheid en uitstraling van het zwembad worden verbeterd.

Resultaat: een vernieuwd zwembad
Het resultaat van ons werk is een vernieuwd en verbeterd zwembad. Met verbeterde beglazing, veilig hang- en sluitwerk, gerenoveerd houtwerk en nieuw schilderwerk, is het zwembad niet alleen veiliger en duurzamer, maar heeft het ook een nieuwe uitstraling. We zijn trots op het feit dat we hebben bijgedragen aan het behoud en de verbetering van dit mooie recreatiecentrum.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!