Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Woonboerderij Bellingwolde

Specialismen

Houtrotsanering Buitenschilderwerk Deelvervanging

Oplossing

We hebben de woonboerderij aan de Hoofdweg 245 in Bellingwolde gerenoveerd

Veiligheid

Er is gebruikt gemaakt van een vaste steiger rondom het woonhuis, die door een gecertificeerd bedrijf is geplaatst en gekeurd.

Voor onze opdrachtgever Maatschap Buijs hebben we de woonboerderij aan de Hoofdweg 245 in Bellingwolde gerenoveerd. Een mooi project, waar we alle onze kennis en ervaring in hebben gestopt.  

Houtrotsanering en deelvervanging
We hebben een grondige inspectie uitgevoerd van het houtwerk van de woonboerderij om alles aangetaste delen te vinden. Met veel zorg hebben we vervolgens het aangetaste hout verwijderd en vervangen door hoogwaardige materialen, met respect voor het originele karakter van de boerderij.

Vervangen leiendakbedekking
We wilden zoveel mogelijk de oorspronkelijke uitstraling van het dak behouden. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de vervanging van de onderste twee rijen leiendakbedekking nauwkeurig werd uitgevoerd, met aandacht voor het gebruik van de juiste techniek en materialen.

Vervangen zinken goten
Om ervoor te zorgen dat de waterafvoer efficiënt blijft en lekkages worden voorkomen, hebben we de zinken goten vervangen door duurzame, hoogwaardige exemplaren die perfect passen bij de stijl van de woonboerderij.

Herstellen stucwerk van gevels, schoorstenen, dorpels en sierornamenten
Het stucwerk van de woonboerderij is een belangrijk kenmerk dat zorgvuldig moest worden hersteld. Met oog voor detail hebben we alle beschadigde delen hersteld, zodat de gevels, schoorstenen, dorpels en sierornamenten weer hun oorspronkelijke glorie terugkrijgen.

Volledige buitenschilderwerk
Het schilderwerk van de woonboerderij is niet alleen een beschermende laag, maar ook een manier om de esthetiek te verbeteren. Met hoogwaardige verf en vakmanschap hebben we het buitenschilderwerk uitgevoerd, met oog voor detail en duurzaamheid.

Resultaat: een prachtig gerenoveerde woonboerderij
Het resultaat van ons werk is een prachtig gerenoveerde woonboerderij. Door onze zorgvuldige aanpak en aandacht voor detail is de oorspronkelijke charme van het pand behouden gebleven, terwijl het tegelijkertijd is voorzien van verbeterde functionaliteit en duurzaamheid. Dankzij de vakkundigheid van ons team is het pand weer in zijn oude glorie hersteld en kunnen de bewoners van de woonboerderij nu genieten van een prachtig gerenoveerde leefomgeving.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!