Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Leidijksbrug Bellingwolde

Specialismen

Schilderwerk stalen onderdelen

Oplossing

We hebben het staalwerk van de Leidijksbrug in Bellingwolde geconserveerd

Veiligheid

De brug is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer en om de hoge delen te bereiken hebben we een telescoophoogwerker ingezet. Deze is gehuurd bij gecertificeerd bedrijf.

De gemeente Westerwolde heeft Beikes Schilderswacht gevraagd om het staalwerk van de Leidijksbrug in Bellingwolde te conserveren.

Planmatig schilderwerk van alle stalen onderdelen
We hebben een uitgebreid plan ontwikkeld voor het schilderwerk van alle stalen onderdelen van de Leidijksbrug. Met hoogwaardige verven van International hebben we een duurzaam verfsysteem toegepast om het staalwerk te beschermen tegen roestvorming en weersinvloeden.

Inspectie en voorbereiding
We zijn gestart met een grondige inspectie van het staalwerk om eventuele schade of roestvorming te identificeren. Vervolgens hebben we alle oppervlakken zorgvuldig voorbereid door ze te reinigen, ontvetten en schuren om een optimale hechting van de verf te garanderen.

Toepassing van het verfsysteem
Het aanbrengen van het verfsysteem van International is uitgevoerd met vakmanschap en precisie. We hebben meerdere lagen aangebracht om een langdurige bescherming te bieden aan het staalwerk, met speciale aandacht voor moeilijk bereikbare en gevoelige gebieden.

Afwerking en controle
Na het aanbrengen van de verf hebben we zorgvuldig gecontroleerd op eventuele imperfecties en deze gecorrigeerd. We streven naar een perfecte afwerking om ervoor te zorgen dat het staalwerk niet alleen beschermd is, maar er ook esthetisch aantrekkelijk uitziet.

Resultaat: een functionele en goed afgewerkte Leidijksbrug.
Het resultaat van ons werk is een Leidijksbrug die niet alleen functioneel is, maar er ook weer mooi uitziet. Door het planmatig schilderwerk met hoogwaardige verven kunnen de stalen onderdelen van de brug nu er weer jarenlang tegenaan en blijven ze in optimale staat.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!