Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Particuliere nieuwbouwwoning in Musselkanaal

Specialismen

Beglazing Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Behangwerk Hang- en sluitwerk

Oplossing

Samen met de opdrachtgever hebben we de zorgvuldig de kleuren bepaald en een uitgebreid kleurenvoorstel opgesteld.

Veiligheid

We hebben gebruikt gemaakt van een veilige rolsteiger met console om bij de dakkapellen te komen. Binnen hebben we een kamersteiger geplaatst.

Dit nieuwbouwhuis in Musselkanaal hebben we met onze vakkennis en ervaring getransformeerd tot een prachtige en energiezuinige woonruimte.

Plaatsen van isolerende beglazing
Onze eerste taak was het aanbrengen van energy hr ++ beglazing, voorzien van warme e-kaders. Dit zorgt niet alleen voor een betere isolatie, maar de afwerking van het kozijn ziet er op deze manier nog strakker uit. Daarnaast draagt een warm e-kader bij aan de energie-efficiënte van de woning, waardoor de energiekosten worden verlaagd.

Accentwanden behangen voor een stijlvolle afwerking
Om een stijlvolle tint toe te voegen aan het interieur, hebben we de accentwanden in het huis behangen. Dit geeft de ruimtes een uniek en eigentijds karakter. En ook de deuren, kozijnen, wanden, de trap en de plafonds zijn allemaal voorzien van een nieuwe laag verf.

Buitenschilderwerk
We hebben niet alleen het interieur aangepakt. Ook de buitenkant van het huis hebben we onder handen genomen. De houten onderdelen van de woning zijn zorgvuldig geschilderd en hersteld.

Het resultaat: een nieuw huis met klasse
Het resultaat van ons werk is een nieuwbouwhuis dat is getransformeerd tot een comfortabele en eigentijdse woonruimte. Kwaliteit en vakmanschap is terug te zien in elk detail. We hebben de klant geholpen met het omtoveren van deze plek tot een plek waar ze zich helemaal thuis voelen.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!