Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Blokwieke Stadskanaal

Specialismen

Volledig buitenschilderwerk Binnenschilderwerk Houtrotherstel

Oplossing

De opdrachtgever vroeg planmatig onderhoud van het gebouw.

Veiligheid

We hebben overal rijplaten neergezet en het werkgebied afgezet. Bij het werken op de hoogwerkers waren onze vakmensen aangelijnd.

Door de Blokwieke in Stadskanaal werden we ingeschakeld om het complete buitenschilderwerk uit te voeren, inclusief de houten gevels, kozijnen, ramen , deuren, plafonds en zelfs het betonwerk op de balkons. Daarnaast hebben we het interieur van de algemene ruimtes aangepakt, met schilderwerk voor kozijnen, deuren, wanden en plafonds.

Houtrotherstel en iets extra’s
Onze vakmannen gingen aan de slag met minimaal houtrotherstel om de structuur van het gebouw te behouden. En er was een leuk extraatje: we kregen de kans om de stalen balkonhekken te conserveren. Hiermee hebben we de levensduur van deze onderdelen aanzienlijk verlengd.

Een uitdaging op hoogte
Een van de uitdagingen in het werk was de bereikbaarheid van flats van de Blokwieke. Met zeven verdiepingen in ene flat en vier verdiepingen in de andere, met een plat dak ertussen, was het schilderwerk op een normale manier uitvoeren niet mogelijk. Daarom hebben we gebruik gemaakt van hoogwerkers om deze plekken te bereiken met onze kwasten.

Het resultaat: een vernieuwde Blokwieke
Het eindresultaat is niet alleen een vernieuwde Blokwieke, maar ook een gebouw dat beschermd is tegen de weerselementen en een langere levensduur heeft. Onze toewijding, kwaliteit en vakkundigheid is terug te zien in elk detail van het onderhoud.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!