Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Kerk en B&B Sappemeer

Specialismen

Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Houtrotsanering Beglazing

Oplossing

We hebben de kerk en de bed & breakfast gerenoveerd met behoud van het traditionele karakter

Veiligheid

We hebben rolsteigers en een spinhoogwerker van een gecertificeerd bedrijf gehuurd en ingezet

Stichting Oude Groninger Vermaningen heeft in samenwerking met Monumentenwacht gevraagd of Beikes Schilderswacht de beglazing en het buiten- en binnenschilderwerk van de Doopsgezinde Kerk in Sappemeer en de bijbehorende bed & breakfast wilde doen.

Houtrotsanering en deelvervangingen
We hebben een grondige inspectie uitgevoerd van het houtwerk van de Doopsgezinde Kerk om houtrot en schade te identificeren. Met zorgvuldige technieken hebben we houtrotsanering uitgevoerd en delen van het houtwerk vervangen om de structurele integriteit van het gebouw te behouden.

Volledig binnen- en buitenschilderwerk
Het buitenschilderwerk van de Doopsgezinde Kerk is uitgevoerd conform de werkomschrijving van de Monumentenwacht. Met respect voor de historische waarde van het pand hebben we hoogwaardige materialen en traditionele technieken toegepast om het exterieur te beschermen en te verfraaien. Het binnenschilderwerk van de nieuwe bed and breakfast is met zorg uitgevoerd om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Met aandacht voor detail hebben we het interieur geschilderd, waardoor de ruimtes tot hun recht komen.

Leveren en aanbrengen monumentale beglazing
Voor de nieuw gecreëerde bed and breakfast hebben we geïsoleerde monumentale beglazing geleverd en geïnstalleerd. Deze beglazing biedt niet alleen thermisch comfort, maar behoudt ook de authentieke uitstraling van de kerk.

Resultaat: een nieuw uitziende kerk en bed & breakfast
Het resultaat van ons werk is een prachtig gerenoveerde Doopsgezinde Kerk, waarbij het historische karakter is behouden en de functionaliteit is verbeterd. Met het zorgvuldig uitvoeren van onze werkzaamheden en onze expertise hebben we bijgedragen aan het behoud en de vernieuwing van dit belangrijke monument en kunnen gasten genieten van een fijne verblijfomgeving.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!