Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Cosis Veendam

Specialismen

Buitenschilderwerk Houtrotsanering

Oplossing

We hebben planmatig onderhoud uitgevoerd aan het Cosis complex in Veendam

Veiligheid

We hebben rolsteigers en een spinhoogwerker van een gecertificeerd bedrijf gehuurd en ingezet

Voor Cosis hebben we planmatig onderhoud uitgevoerd aan het complex op de Jacob Bruggemalaan in Veendam. Ons doel was om het gebouw te verbeteren en ervoor te zorgen dat het er weer jaren tegenaan kan.

Houtrotsanering en deelvervangingen
We hebben een grondige inspectie uitgevoerd van alle houten elementen van het complex om eventuele houtrot of schade te identificeren. Vervolgens zijn we begonnen met het saneren van houtrot en het uitvoeren van deelvervangingen om de integriteit van het gebouw te waarborgen.

Volledig buitenschilderwerk
We hebben het volledige buitenschilderwerk uitgevoerd, waarbij we ons hebben gehouden aan onderhoudsscenario 1 van het Resultaat Gericht Samenwerken. Dit omvatte zorgvuldig voorbereidend werk, het aanbrengen van hoogwaardige verf en afwerking, met als resultaat een duurzame en aantrekkelijke buitenkant.

Resultaat: structureel en functioneel verbeterd gebouw
Het resultaat van ons planmatig onderhoud aan het Cosis complex is een gebouw dat niet er niet alleen mooi uit ziet, maar ook structureel en functioneel verbeterd is. Door het uitvoeren van houtrotsanering en deelvervangingen en het volledige buitenschilderwerk hebben we ervoor gezorgd dat het complex weer vele jaren mee kan.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!