Direct naar de inhoud.
Wat we doen

Cosis Groningen

Specialismen

Houtrotsanering Volledige buitenschilderwerk

Oplossing

Renovatie van het Cosis complex Kornalijn Groningen

Veiligheid

Gebruik van een vaste steiger en een rolsteiger van een gecertificeerd bedrijf

In opdracht van Cosis hebben we de gevels op het complex aan de Kornalijn in Groningen gerenoveerd. Met een focus op duurzaamheid en kwaliteit zijn we aan de slag gegaan met fase 1 van dit project, waarbij de gevels aan de zonzijdes centraal stonden.

Houtrotsanering en deelvervanging zonzijdes
We zijn gestart met een grondige inspectie van de houten gevelbekleding aan de zonzijdes om eventuele houtrot of schade te herkennen. Vervolgens hebben we zorgvuldige houtrotsanering uitgevoerd en delen van het houtwerk vervangen om de integriteit van de gevels te herstellen.

Vervanging van bestaande gevelbekleding
De bestaande houten rabat gevelbekleding aan de zonzijdes hebben we vervangen door nieuwe houten Douglas rabat gevelbekleding. Dit duurzame materiaal biedt niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook een langdurige bescherming tegen weersinvloeden.

Volledig buitenschilderwerk zonzijdes
Om de nieuwe gevelbekleding te beschermen en de uitstraling naar een hoger niveau te tillen, hebben we volledig buitenschilderwerk uitgevoerd aan de zonzijdes. Met hoogwaardige verf en vakmanschap hebben we gezorgd voor een duurzame afwerking die de gevels beschermt tegen Uv-straling en vocht.

Resultaat: stralende gevels
Het resultaat van fase 1 van ons werk is een prachtig gerenoveerde gevel aan de zonzijdes van het Cosis complex in Groningen. Dankzij onze expertise in houtrotsanering, deelvervangingen, en hoogwaardige materialen en schilderwerk, kan het gebouw weer vele jaren mee in optimale staat.


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!