Direct naar de inhoud.
Wat we doen

De Willem Lodewijck school in Bourtange

Specialismen

Volledige binnen- en buitenschilderwerk.

Oplossing

Op basis van ons advies hebben we alle ruimtes en lokalen in de school voorzien van nieuwe kleuren.

Veiligheid

Voor de veiligheid hebben we gebruik gemaakt van steigers.

Bij Beikes zijn we trots op dit project, waarbij we het interieur van de basisschool in Bourtange hebben vernieuwd en getransformeerd. Elk lokaal in de school had oorspronkelijk een andere kleur, wat resulteerde in een gebrek aan consistente uitstraling. Onze uitdaging was om deze verscheidenheid aan kleuren om te zetten in een samenhangend en inspirerend geheel.

Een proeflokaal
We begonnen met het selecteren van één lokaal als ons proeflokaal. Hier hebben we verschillende kleuren getest en ontwerpelementen toegepast. Dit lokaal werd uiteindelijk de inspiratiebron voor de rest van de lokalen.

Vervanging van kleuren
Een opvallende verandering die we hebben doorgevoerd, was het vervangingen van de veelvoorkomende blauwtinten in de school door frisse groentinten. Dit gaf de hele school een sfeer van vernieuwing en levendigheid.

Resultaat: een vernieuwd interieur
Het eindresultaat van ons werk is een schoolinterieur dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en inspirerend voor zowel de leerlingen als de docenten. De consistentie in kleur en ontwerp zorgt voor een transformatie van een schoolomgeving waarin leren en groeien centraal staat.

We zijn trots dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een toffe leeromgeving en op de samenwerking met de school om hun visie en wensen tot leven te brengen.

 


Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je!