Direct naar de inhoud.
6 november 2023

Ontdek de voordelen van raamfolies

Raamfolies zijn een veelzijdige en praktische oplossing om de functionaliteit en uitstraling van je ramen te verbeteren. Wij kunnen jouw ruiten van allerlei verschillende folies voorzien. Je hebt de keus uit een grote variatie aan decoratieve soorten, maar we kunnen ook zonwerende en privacyfolies aanbrengen.

Privacyfolie
Privacyfolie staat ook wel bekend als anti-inkijk-, zandstraal- en matteringsfolie. Deze soort folie is een goede keuze wanneer je privacy wilt behouden, zonder de natuurlijke lichtinval te blokkeren. Er bestaan verschillende types, die sterk kunnen verschillen in de mate van ondoorzichtigheid, maar voor alle types geldt dat ze lichtdoorlatend zijn. Deze soort is onder andere geschikt voor badkamers, slaapkamers en kantoren, waar je rust en afzondering wilt.

Zonwerende folie
Zonwerende folies zijn ontworpen om de zonnewarmte te verminderen en schadelijke Uv-straling te blokkeren. Het beschermt je interieur tegen verkleuring, en het biedt ook andere voordelen. Zo heeft het een isolerende werking, wat betekent dat het de temperatuur kan reguleren. Dit leidt tot energiebesparing, wat resulteert in lagere energiekosten. Zonwerende folie is een slimme keuze. Het helpt je om een aangename binnen omgeving te behouden.

Wij begrijpen dat de keuze voor juiste raamfolie belangrijk is voor zowel de uitstraling als de functionaliteit van je ramen. Onze vakmensen kunnen de perfecte folie voor jou selecteren en aanbrengen.


Deel deze pagina