Direct naar de inhoud.
6 november 2023

Meer veiligheid met een meerpuntssluiting

Je woning is een plek waar je je veilig en beschermd wil voelen. Hierbij is de keuze voor het juiste slot voor je deuren essentieel. Met een meerpuntssluiting of driepuntssluiting kun je de veiligheid waarborgen.

Meerpuntssluiting
Dit soort slot biedt meer veiligheid tegen inbraken dan een regulier slot. Waar een standaard slot gemakkelijk geforceerd kan worden, maakt een meerpuntssluiting het inbrekers aanzienlijk moeilijker. Dit komt doordat dit slot op meerdere punten in de deur sluit, waardoor het forceren ervan erg moeilijk is.

Makkelijk in gebruik
Het gebruiksgemak van een meerpuntssluiting is net zo eenvoudig als bij een regulier slot. Bij het omdraaien van de sleutel in het slot worden alle sluitpunten tegelijk geopend of gesloten. Bovendien zijn er verschillende manieren om een meerpuntssluiting te bedienen. Je kunt ervoor kiezen om dit met de sleutel te doen, maar ook met de deurkruk.

Kennis en vakmanschap
Het monteren van een meerpuntssluiting is vakwerk en vereist specialistische kennis en speciaal gereedschap. Bij Beikes Schilderswacht hebben we de vakmensen en materialen in huis om te zorgen voor een perfect sluitende oplossing. Onze expertise in het installeren van meerpuntssluitingen zorgt ervoor dat je de optimale beveiliging krijgt zonder concessies te doen aan het gebruiksgemak.


Deel deze pagina