Het team aangenaam

De mensen achter het bedrijf

Kennis

Overeengekomen prijs voor al onze projecten. Gegarandeerde kwaliteit en geen verrassingen achteraf.

Betrokken

Toegezegde kwaliteit kunnen garanderen

Servicegericht

Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen

Het Team

Ons personeel is ons belangrijkste kapitaal. Door de expertise en het vakmanschap van onze medewerkers kunnen wij het hoogste kwaliteitsniveau voor al onze diensten waarborgen. Wij investeren dan ook voortdurend in opleiding en (bij)scholing. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede werkplek en een prettige werksfeer. Op die manier krijgt iedereen bij ons optimaal de ruimte zich te (blijven) ontwikkelen. In de omgang met elkaar en met onze externe contacten zijn we professioneel gedreven, collegiaal en ongedwongen; we opereren als een hechte familie waarvan elk lid de ander stimuleert het beste uit zichzelf te halen.

Persoonlijk kennis maken?

Maak dan vrijblijvend een afspraak. Kom op bezoek voor onze verse koffie of als u het beter past komen wij net zo gemakkelijk bij u langs.

Jaap Smallenburg

Emmenaar Jaap Smallenburg (1977) is mede-eigenaar van Beikes Schilderswacht. Als werkvoorbereider, calculator en hoofdverantwoordelijke voor de administratie, heeft hij een omvangrijk takenpakket. Jaap is dan ook de spreekwoordelijke duizendpoot die elke dag een lastige puzzel moet leggen. Zijn efficiëntie, heldere blik en opgewekte aard maken dat hij daar steeds opnieuw in slaagt.

Snelle auto’s en motoren zijn Jaaps grote passie: als Max Verstappen en de MotoGP-cracks Valentino Rossi en Alex Rins hun razende rondjes draaien, zit hij aan de buis gekluisterd. En als het even kan, koopt hij een toegangskaartje om samen met andere liefhebbers op een racetribune plaats te nemen. Ook youngtimers en exclusieve personenauto’s met een surplus aan snelheid en pk’s, kunnen zijn hart een versnelling hoger laten kloppen.

Erik Beikes

Mede-eigenaar van Beikes Schilderswacht, Erik Beikes (1967), houdt zich voornamelijk bezig met relatiebeheer en het plannen en stroomlijnen van (de lopende) projecten. In zijn contacten met de opdrachtgevers hanteert hij bij voorkeur een informele stijl, maar tegelijkertijd is hij professioneel tot op het bot: hij komt altijd zijn afspraken na en aan een deadline valt niet te tornen. Hij verliest daarbij echter nimmer de realiteit uit het oog: de klant is weliswaar in alle gevallen koning, maar snelheid mag wat hem betreft nóóit ten koste gaan van kwaliteit.

In de schaarse uurtjes dat Erik niet voor zijn opdrachtgevers in de weer is, mag hij graag Formule 1-, grasbaan- en ijsspeedwayraces bezoeken. Verder is hij een geïnteresseerd volger van het (inter)nationale voetbal. En ook zelf trapt hij met liefde een balletje: elke week trekt hij het shirt aan van VV Onstwedder Boys.

Zeker

Gegarandeerd kwaliteit en geen verrassingen achteraf

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderwacht

Een ervaren specialist in vastgoed onderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók onze relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.