Aangenaam kennis te maken

Even voorstellen

Beikes Schilderswacht BV is een ervaren specialist in vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid. Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók ons relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.

 

Winschoten

Onze vestigingsplaats is Winschoten van waaruit we een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers bedienen. Gemeenten en woningstichtingen bijvoorbeeld, maar ook zorginstellingen, scholen en industriële bedrijven. Daarnaast werken we samen met verschillende aannemers en zijn we actief in de particuliere sector. Onze werkzaamheden variëren van grote, complexe renovatieprojecten voor de zakelijke markt tot enkelvoudige schilderklussen voor de particuliere sector.

Zeker

Gegarandeerde kwaliteit en nóóit meerkosten

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderswacht

Een ervaren specialist in vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók ons relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben

Certificering

Omdat we in onze bedrijfsvoering altijd naar het optimum streven, onderwerpen we ons in de dagelijkse praktijk voortdurend aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen en –eisen. Delen daarvan hebben we gematerialiseerd in de vorm van een keurmerk of certificaat.

VCA-certificaat
Wij zijn VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is in Nederland het belangrijkste keurmerk voor veilig, gezond en duurzaam werken.

Leerbedrijf
Beikes Schilderswacht is een erkend leerbedrijf: we bieden een opleidingsplek voor schilders, timmerlieden en allround-vakmensen. In die hoedanigheid zijn we aangesloten bij en werken we samen met:

·     onderhoudNL
·     SSPB

“Certificering geeft zekerheid voor u”