Diensten Wij staan klaar!

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Beikes Schilderswacht heeft alles in huis wat nodig is voor optimaal vastgoedonderhoud. Dat betekent dat we niet alleen het vakmanschap en de kennis leveren voor elke afzonderlijke discipline, maar ook dat we al die disciplines met elkaar kunnen verbinden. Of om het anders te formuleren: we hebben het professionele vermogen om iedere opdracht van elke omvang op de best mogelijke manier uit te voeren. U kunt van ons een gedegen advies, een optimale uitvoering en maximale kostenbeheersing verwachten.

Wandafwerking

Schilderwerk

Timmerwerk

Beglazing

CERTIFICERING
Omdat we in onze bedrijfsvoering altijd naar het optimum streven, onderwerpen we ons in de dagelijkse praktijk voortdurend aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen en –eisen. Delen daarvan hebben we gematerialiseerd in de vorm van een keurmerk of certificaat.

VCA-certificaat
Wij zijn VCA-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is in Nederland het belangrijkste keurmerk voor veilig, gezond en duurzaam werken.

Zeker

Gegarandeerde kwaliteit en geen verrassingen achteraf

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderswacht

Een ervaren specialist in vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók ons relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.