Particulier ook thuis voor uw huis

Van onderhoud tot complete verbouwingen

Prijszekerheid

Overeengekomen prijs voor al onze werkzaamheden.

Kwaliteitsgarantie

Toegezegde kwaliteit garanderen we

Duurzaam

Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen.


Behoud de waarde van uw woning

Uw eigen huis is een kostbaar bezit en dat wilt u in goede staat houden. U wilt graag dat de waarde van uw woning behouden en niet voor onverwachtse kosten komen te staan. Het is dan verstandig om regelmatig onderhoud te plegen en dat geldt zeker voor het schilderwerk. Lang uitstellen is niet verstandig omdat achterstallig onderhoud voor veel extra kosten kan zorgen. Planmatig onderhoud is daarom aan te bevelen.

Maar wanneer is onderhoud nodig? Hoe vaak moet dit gedaan worden? Beikes Schilderwacht kan u daar advies in geven. Wij hebben de kennis, de vakmensen en de juiste materialen.

Soms is het schilderen van uw gehele huis niet noodzakelijk maar kan ná een goede beoordeling van onze vakmensen besloten worden om het onderhoud gefaseerd en ten dele uit te voeren. Neem gerust eens contact op een check-up door ons te laten doen.

Lekkage dubbel glas

Vocht

Indien er vocht aan de binnenzijde van het dubbel glas te zien is dan is er sprake van lekkage. Het repareren van dubbelglas is niet mogelijk. Het probleem is dus alleen op te lossen door het glas te vervangen. Lekkage kan ontstaan door;

·       Een fout in de fabricage;
·       De maximale levensduur van het glas is bereikt;
·       Foutieve plaatsing;
·       Onvoldoende onderhoud.

Levensduur dubbel glas

Over het algemeen heeft dubbel glas een garantieperiode van 10 jaar. De kwaliteit van dubbel glas neemt na 10 jaar af en de kans op lekkage neemt dan toe. Overigens kan de levensduur van dubbel glas veel langer zijn maar maximaal zal dit 30 jaar zijn.

Onvoldoende onderhoud

Slecht onderhoud aan uw kozijn kan ook de reden zijn dat er vervroegd lekkage zal optreden. Onderhoud aan uw kozijnen is dus ook van belang voor de levensduur van het dubbel glas.

Neem gerust contact met ons op indien er zich problemen voordoen met uw dubbel glas. Wij kunnen de situatie beoordelen en uw adviseren. Er zijn tal van keuzemogelijkheden voor wat betreft het nieuw te plaatsen glas. Denk aan verhoogde isolatiewaarde (HR+++), gelaagd glas, zon- en geluidswerend glas etc..

Informatie over de subsidiemogelijkheden energiebesparende maatregelen voor huiseigenaren kunt u vinden op de pagina subsidie.


Beglazing

Schilderwerk

Timmerwerk

Wandafwerking

Even voorstellen

Beikes Schilderswacht BV is een ervaren specialist in vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid. Ook voor het onderhoud van uw huis en/of bijgebouwen bieden wij onze diensten aan. Dit gaat van schilderwerk, beglazing, houtrotreparaties tot timmerwerk. Uiteraard werken we ook graag voor u. Bel gerust eens om te informeren wat wij voor u kunnen doen. We komen graag een keer bij u langs!

Winschoten

Onze vestigingsplaats is Winschoten van waaruit we een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers bedienen. Gemeenten en woningstichtingen bijvoorbeeld, maar ook zorginstellingen, scholen en industriële bedrijven. Daarnaast werken we samen met verschillende aannemers en zijn we actief in de particuliere sector. Onze werkzaamheden variëren van grote, complexe renovatieprojecten voor de zakelijke markt tot enkelvoudige schilderklussen voor de particuliere sector.

Zeker

gegarandeerde kwaliteit en geen verrassingen achteraf

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderswacht

Een ervaren specialist in vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

De focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók ons relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.


Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Maak dan een vrijblijvende afspraak. Kom op bezoek voor onze verse koffie of als
u het beter past komen we net zo makkelijk bij u langs.