Geveltimmerwerk reparaties en nieuw

Gegarandeerde kwaliteit

We werken alleen met materialen van bewezen kwaliteit

Vaste kosten

Vooraf berekenen we de kosten voor de opdracht

Eén aanspreekpunt

Uw projecten wordt van begin tot eind door één van ons bewaakt

Duurzame onderhoudsplannen

Is uw geveltimmerwerk door houtrot aangetast? Of is het door een andere oorzaak beschadigd? Wij repareren, vervangen en plaatsen alle mogelijke houten (buiten)onderdelen van uw huis. Deuren en kozijnen natuurlijk, maar ook bijvoorbeeld borstweringen, boeidelen en klossen. Om de duurzaamheid ervan te maximaliseren, kunnen wij ook het schilderwerk voor u uitvoeren en – in aanvulling daarop – een meerjarig onderhoudsplan formuleren.

Uw huis veiliger?

Een meerpuntssluiting biedt meer veiligheid

Een meerpuntssluiting of driepuntssluiting geeft u meer veiligheid van buitenaf dan een regulier slot. Een normaal slot kan vrij makkelijk geforceerd worden. Een meerpuntssluiting sluit op meerdere punten in de deur en is daardoor erg lastig om te forceren.

Het gebruik is net zo makkelijk als bij een normaal slot. Bij het omdraaien van de sleutel in het slot opent of sluiten alle sluitpunten tegelijk. Er zijn verschillende manieren van bedienen. Het kan met de sleutel of met de deurkruk.

Het monteren van een meerpuntssluiting is vakwerk en vraagt om specialistische kennis en speciaal gereedschap. Wij van Beikes Schilderswacht hebben de vakmensen en de materialen in huis om te zorgen voor een perfect sluitende oplossing.

Wandafwerking

Beglazing

Timmerwerk

Schilderwerk

Zeker

Gegarandeerde kwaliteit en geen verrassingen achteraf

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderwacht

Een ervaren specialist in vastgoedonderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók ons relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.