Schilderwerk vakwerk

Strak in de lak

Maximale duurzaamheid. Dat is waar we op inzetten. Het schilderwerk speelt daarbij een belangrijke rol. Wij hebben dan ook uitsluitend ervaren schilders in dienst, gedreven vakmensen die alleen met de beste materialen werken. Gebouw, brug of monument. Hout, steen, metaal en kunststof. Binnen- en buitenwerk. Voor elke situatie leveren zij de optimale oplossing. Altijd duurzaam dus, maar ook schoon opgeleverd en fraai afgewerkt.

Ervaren

Uw project wordt uitgevoerd door een vakkundig team

Beste materialen

We werken alleen met de meest bestendige materialen

Advies

Bij elke samenwerking geven we passende tips en advies op maat

Betonconservering

Door allerlei invloeden zoals het weer en vuil kan beton beschadigd raken. Om die schade te herstellen en verdere aantasting te voorkomen, kunt u Beikes Schilderswacht inschakelen. Wij regelen alles voor u op het gebied van betonconservering. Niet alleen de coating dus, maar ook reparaties, voegafdichtingen en markeringen.

Metaalconservering

Metaalconservering is van essentieel belang voor de levensduur en veiligheid van een bouwconstructie; zonder onderhoud ontstaat betonrot of corrosie. Wij kunnen voor u alles regelen op het gebied van metaalconservering: coaten, verzinken, stralen.

Wandafwerking

Beglazing

Timmerwerk

Schilderwerk

Zeker

Gegarandeerde kwaliteit en geen verrassingen achteraf

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderwacht

Een ervaren specialist in vastgoed onderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók onze relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.