Beglazing

Gegarandeerde kwaliteit

Of het nu om de vervanging van een breukruit gaat of om de beglazing van een groot nieuwbouwproject, Beikes Schilderswacht geeft er de best passende uitvoering aan. Snel, vakkundig en efficiënt. Voor isolatiebeglazing kunnen wij u bovendien adviseren over en begeleiden bij het aanvragen van (eventuele) subsidies. Zo bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Folie

Wij kunnen uw ruiten van allerlei verschillende folies voorzien. U heeft de keus uit een grote variëteit aan decoratieve soorten, maar we kunnen ook zonwerende en privacyfolies voor u aanbrengen.

Glasschadeservice

Heeft u glasschade? Geen nood! Wij hebben ervaren glaszetters. Is het urgent dan brengen wij meteen een noodvoorziening aan, om vervolgens afhankelijk van het type beglazing en de daarbij behorende levertijd deze schade z.s.m. te herstellen.

Beglazingssoorten

Wij plaatsen de beglazing in zowel houten, aluminium en in kunststof kozijnen.

Foliesoorten

Privacyfolie staat ook wel bekend als anti-inkijk-, zandstraal- en matteringsfolie. Er bestaan vele types die sterk kunnen verschillen in de mate van ondoorzichtigheid, maar voor alle types geldt dat ze lichtdoorlatend zijn. Deze soort wordt veel gebruikt op auto- en woningramen.

 

Zonwerende folies kunnen de zonnewarmte sterk reduceren en voorkomen verkleuring van het interieur. Bovendien heeft het materiaal een isolerende en (daardoor) energiekosten besparende werking.

Beglazingssoorten

Wij plaatsen de beglazing in zowel houten als in kunststof kozijnen. Wanneer kozijnen niet geschikt zijn voor nieuw te plaatsen beglazing kunnen wij de bestaande onderdelen passend maken. Bijvoorbeeld door opdeklatten of sponning verhogende latten aan te brengen. Dit kan aanzienlijk schelen in de vervangingskosten.

 

  • Hr++ beglazing
  • Hr+++ beglazing triple
  • Gelaagde en doorval beveiligde beglazing
  • Brandwerende beglazing
  • Zonwerende beglazing
  • Monumentaal en gefigureerd glas
  • Ventilatieroosters

Wandafwerking

Timmerwerk

Beglazing

Schilderwerk

Zeker

Gegarandeerde kwaliteit en geen verrassingen achteraf

Helder

Duidelijke planning en heldere communicatie

Effectief

Effectieve samenwerking en één aanspreekpunt

Beikes Schilderswacht

Een ervaren specialist in vastgoed onderhoud met een sterke focus op resultaat, kwaliteit en duurzaamheid.

Die focus betreft niet alleen de manier waarop we onze projecten uitvoeren, maar óók onze relatiebeheer: met veel van onze opdrachtgevers en leveranciers hebben we al jaren een hecht samenwerkingsverband.